اگر بخواهیم پاسخ این سوال را در یک کلمه خلاصه کنیم جواب آن بله است. افراد دیابتی هم میتوانند بسته به درجه قند خون خود و این که چقدر کنترل شده است از عسل استفاده کنند.
عسل علاوه بر ترکیبات و طعم، دارای ویژگی های مهم متعددی است. عسل تازه استخراج شده، یک مایع چسبناک است. میزان چسبندگی آن به مواد مختلفی بستگی دارد و بنابراین با توجه به ترکیبات و بخصوص مقدار آب آن، با یکدیگر متغیر است. رطوبت پذیری، یکی دیگر از خواص عسل بوده و توانایی عسل در جذب رطوبت از محیط و نگهداری آن را تعیین می کند.
تولید عسل به وسیله زنبورها (به ویژه زنبور عسل) در سکوی مرکزی قرار دارد. تکنولوژی های نوین در تولید و بسته بندی عسل به کیفیت و بهداشت آن کمک کرده و عسل به عنوان یک محصول مورد علاقه در بازارهای جهانی حضور دارد.
تذکر مهم: به علت احتمال آلودگی کودکان زیر ۱۲ ماه به بوتولیسم توسط عسل، مصرف آن برای این بازه سنی توصیه نمیشود، اگر چه مصرف آن برای کودکان بالای ۱۲ماه مشکلی ندارد.
عسل باید استانداردهای مشخصی را برآورده کند تا به عنوان عسل طبیعی معرفی شود.
این باکتری می تواند به تولید توکسین هایی که سمی هستند منجر شود. بنابراین، نگهداری مناسب عسل و جلوگیری از آلودگی آن بسیار مهم است.
عسلهای تقلبی موجود، نه تنها به سلامت شما کمک نمیکنند بلکه ممکن است باعث بیماریهای جدی نظیر دیابت شود.
با این وجود از چند دهه قبل خواص عسل توسط چندین گروه تحقیقاتی تحت آزمایشهای بالینی قرار خواص عسل گرفته است و برخی از فواید آن مشخص شده است.
یکی از خواص مهم عسل طبیعی خاصیت ضدباکتریایی آن است که باعث شده با هر نوع عفونت باکتریایی مبارزه کند. عفونتهایی که گاهی توسط داروهای شیمیایی نیز قابل درمان نیست.
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
توجه: همیشه باید از منابع معتبر و مورد اعتماد خرید کنید تا از اصالت عسل اطمینان حاصل کنید.
همچنین، عسل طبیعی باید بدون افزودن مواد شیمیایی و پردازش های شدید باشد تا خواص و ارزش های آن حفظ شود.
درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماریهای قلبی و عروقی، درمان ناراحتیهای کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.
عسل دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است که می تواند به تسکین علائم عفونت لثه، از جمله التهاب، تورم، و خونریزی لثه کمک کند.